donderdag 26 mei 2011

Voedende Haar Maskers.Ken je dat gevoel, wanneer je haar gewoon zo droog en pluizig is en je weet je geen raad meer? Je heb geen serum, masker of een ander voedend haar product meer? Of je wil gewoon een goedkopere manier om je haar te verzorgen? Hier is de oplossing!

Mijn top 3 home-made haar maskers:
1. AVOCADO: neem een avocado, schil 'm en prak hem tot een soort papje. Doe dit in je haar voor ong. 15 tot 20 minuten. Dan was je het eruit en was je je haar zoals je normaal doet.
2. YOGHURT: Heel verfrissend aan het einde van een lange warme zomerdag. Alles wat je nodig hebt is een beetje yoghurt (ligt aan je hoeveelheid haar). Breng dit aan op je haar en laat het een kwartiertje zitten, spoel het uit, was je haar en je bent klaar om te stralen!
3. EGG, HONEY, OLIVE OIL: Ooit gezien dat Pipi Langkous eieren in haar haar deed en zei dat het goed voor je haar zou zijn? Dat is het ook! Voor dit masker heb je 1 ei, 1 theelepel honing en 1 eetlepel olijf olie nodig. Mix dit door elkaar, breng het aan op droog haar en spoel het na een kwartiertje weer uit

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Ik doe dit ongeveer iedere 2 weken, lekker beautydagje voor jezelf.  


xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten