dinsdag 8 november 2011

LONDON WISHLIST!


Over 1 maandje ga ik al naar Londen! Ik realiseer het me nu eigenlijk pas! Ik heb er echt zoveel zin in! En ben al maanden bezig met een shopdieet zodat ik daar gewoon helemaal los kan gaan qua shoppen! En ik heb al een aantal dingen die ik wil gaan kopen daar! Er zijn natuurlijk een aantal merken die in Nederland niet verkrijgbaar zijn.


1. Een muts, ik wil gewoon een leuke, warme muts voor de winter! 
2. Een paar mooie nieuwe wedges, enkellaarsjes. Mijn grijze van de H&M zijn helemaal afgedragen. 


3. Een nieuwe tas. Ik moet al vanaf het begin van het schooljaar een nieuwe schooltas. Nog steeds niet gekocht/gevonden. En de mijne kan echt niet meer, dus ik heb een nieuwe nodig!


4. Een goede krultang. Ik heb nu 3 krultangen, uit een set van de Kruidvat. niet geweldig goede kwaliteit. Dus ik wil nu wel iets meer uitgeven aan echt een goede krultang en aangezien we hier in de Nederlandse drogisten niet zo veel keuze hebben, hoop ik er een in Engeland te vinden. Daar heb je toch iets meer en andere merken in de drogisten zoals Boots of Superdrug. Ik wil een mooie, goede krultang voor grove krullen, 1 inch denk ik.  Iemand nog tips voor een goede krultang?5. Gewoon allerlei andere beauty spulletjes die we in Nederland hebben, of dingen die daar gewoon goedkoper zijn of meer variatie in het assortiment hebben. Zoals Aussie, I love... enz. 


6. Een I <3 London t-shirt. Heel afgezaagd enzo maar ik vind ze gewoon leuk. 2 jaar geleden heb ik zo'n hoodie gekocht, nu wil ik een simpel t-shirt als pyjama of als ik echt een mooie vind gewoon voor een leuke outfit. Verder koop ik gewoon wat ik tegenkom en leuk vind. Dit zijn alleen wat dingen die ik graag wil/moet kopen. Als ik het neit allemaal vind, dan is dat jammer maar er is vast genoeg anders moois om te kopen! Als er iemand nog tips heeft voor Londen, merken of winkels waar ik heen moet? Just tell me! 


 xoxo
2 opmerkingen:

  1. Hee, super leuke blog! Je moet zeker naar de abercrombie and fitch. Het is een beetje moeilijk te vinden maar zeker de moeite waard en je houd er een leuke foto met een jongen met een six-pack aan over :) ik ben ook net een blog begonnen, haha en de eerste ging toevallig over abercrombie www.pinkblossom28.blogspot.com ;) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel! Haha, jongens met six-pack die willen we wel! hihi! Ik ga zeker kijken bij abercrombie and fitch!

    BeantwoordenVerwijderen