vrijdag 23 december 2011

IKEA shoplog!

Ik ben eindelijk weer een keer naar Ikea geweest, het was al een tijdje geleden. En mijn moeder wilde heel graag allerlei organisatie spulletjes voor haar hobbykamer en de keuken en verder gewoon lekker een midddagje shoppen in Ikea. Ik heb ook wel wat spulletjes gekocht, ik wilde voor een Helmer, die heb ik ook. Maar dat was niet het enige wat ik kocht!

Een pak heerlijke geurkaarjes, in de geur Appel-Kaneel. Het zijn er 36 dus ik kan de hele winter vooruit! Heerlijk, ik vind kaarsjes altijd zo gezellig. Deze kostten geloof ik iets van 2,50? 

Eindelijk een Helmer! Ik wilde er al lang een, voor al mijn make up en haarspulletjes. Ik ben er echt heel blij mee, de Helmers zijn neit duur, 30 euro en ze zijn echt superhandig voor nagellak en oogschaduw e.d. 


nog niet alle laatjes zijn helemaal vol. Ik heb er een voor oogschaduw, daar kan altijd nog wat bij! Een voor nagellak, ook nog niet vol, een met krultangen e.d. en een met toilettasjes. In de andere zitten wat random dingen. Nog meer redenen om make up te kopen, dan kan ik mijn Helmer vullen!


Een heel mooi notitieboek! A5 formaat. Ik zag deze liggen op een van de showbureau's en ik moest 'm gewoon hebben! Aan het einde van de looproute (ikea Breda) lagen ze, ook in A4 en A6 maar ik vind dit een fijn formaat en paars was de mooiste kleur! 
Het boek is heel handig, het heeft gewoon witte egale blaadjes, maar er zit een plastic velletje bij met streepjes die je onder je blaadje 'klikt' en je kan netjes schrijven zonder lijntjes! Geweldig!


Ik nam ook nog een fijne plaid, zwart mee voor 2 euro. Ik wilde nog gewoon een zwarte en deze was gewoon normaal, zwart en lekker goedkoop!

Mijn moeder nam een cd kast, een lade blok voor haar knutselpapier en nog allerlei losse dingetjes mee.

Ik wil zeker nog een keer naar Ikea, ze hebben zulke leuke, mooie, handige dingen voor weinig geld!


Wat vinden jullie het leukste aan Ikea?xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten