dinsdag 13 september 2011

Verschillende Eyeliners


Eyeliners, er zijn toch heel wat verschillende soorten. Liquid, gel, kohl potlood, cream. Ze geven allemaal een andere look. 
Ik heb hier 4 verschillende eyeliners, 2 liquid maar beide met een andere 'kwastje', een gel en een kohl potlood.

Miss Sporty , liquid eyeliner.
Deze heeft een een kwastje en vergt voor mij nog steeds heel veel oefening om een mooi lijntje te krijgen.  Het is een 'los' kwastje waardoor je moeilijk een recht, glad lijntje krijgt. 
Dit is vooral voor de iets zwaardere, donkere (cat eye) look.

Catrice Gel Eyeliner
Gel liner, kun je zo dik of dun als je wilt aanbrengen. Je kan 'm smudgen of gewoon een net strak lijntje trekken. Het ligt vooral aan het kwastje wat je hier voor gebruikt.  De meeste meiden gebruiken een angled liner kwastje. Maar soms kan een lippenpenseel met een goed puntje ook een mooi lijntje zetten.

Bornprettystore liquid liner. 
Dit is ook een vloeibare eyeliner maar dan met een stiftje. Voor de mensen met een iets minder vaste hand, zoals ik. Hiermee kun je veel makkelijker een recht, straks lijntje trekken boven je oog dan met zo'n los kwastje.  Voor een dramatische look.

Essence Kohl Potlood
Deze zijn vooral bedoeld voor je waterlijn, maar je kan 'm ook boven je oog gebruiken voor een minder dramatische rustige look. Laat je ogen toch iets meer spreken. 
Ik heb alleen het probleem dat ze zo vaak breken bij het slijpen. Iemand nog goede tips om je kohl potlood heel te houden?

De verschillende kwastjes op een rij.
Zelf vind ik kohl en het stiftje het handigste!

Boven: Stiftje, rechte dunne lijn. 
Daaronder: Kohl, smudged lijn.
Daaronder: Gel met een wat dikkere kwast, voor smokey eye.
Onderste: Kwastje, kronkelige lijn bij mij. 

Er is dus genoeg keuze en er is vast wel iets voor iedereen. We hebben allemaal een andere manier van werken en gelukkig zijn er dan ook zoveel verschillende liners. Om echt een mooi dun,recht lijntje te krijgen is het gewoon oefenen, oefenen en nog eens oefenen. En natuurlijk ook gewoon verschillende liners proberen totdat je jouw perfecte favo liner hebt gevonden.

Wat is jouw favoriete eye liner? 


xoxoGeen opmerkingen:

Een reactie posten